Antena Meniu Search
x

Video Fostul deţinut care a cerut, cu scandal, să fie primit în Penitenciarul Găeşti, s-a mutat la poarta altei puşcării. "Băiat frumos, puternic. Du-te, băi, la muncă!"

Un deţinut proaspăt eliberat de la Penitenciarul Găeşti a refuzat cu orice chip să părăsească puşcăria. Ba mai mult, în semn de protest, s-a întins pe jos, într-o intersecţie. Degeaba au încercat trecătorii să-l încurajeze. În cele din urmă, câţiva bărbaţi l-au mutat din mijlocul drumului într-un şanţ şi au chemat Poliţia. Bărbatul de 39 de ani a primit 2.000 de lei amendă. Dar tot nu a mai fost primit în puşcăria Găeşti. Aşa că, dimineaţă, s-a dus de bunăvoie şi nesilit de nimeni la penitenciarul Colibaşi. Deocamdată stă de pază, la poartă, pentru că nici aici nu i s-a deschis uşa. Bărbatul este recidivist, iar ultima condamnare i-a adus un sejur destul de scurt după gratii, de nici un an.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 16:29

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, eliberat marţi din Penitenciarul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost amendat de Poliţie la scurt timp după ce a redevenit un om liber, pe motiv că nu a vrut să plece din faţa unităţii de detenţie, făcând scandal în stradă. ''La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti s-au deplasat în faţa Penitenciarului Găeşti, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească Penitenciarul'', au transmis, marţi seară, oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

Deţinutul eliberat îşi încearcă "norocul" şi la penitenciarul Colibaşi

Surse din cadrul Penitenciarului Găeşti au declarat că bărbatul a fost eliberat din închisoare la ora 16:20, a părăsit unitatea de detenţie şi a mers la un bar din apropiere. Ulterior, el s-a întors în faţa închisorii şi a refuzat să plece de acolo, făcând scandal pe trotuarul din faţă şi încurcând traficul rutier. Dar dacă nu a avut succes, bărbatul s-a dus miercuri, dimineaţă, la penitenciarul Colibaşi. Nici acolo nu l-a primit niemni înăuntru.

Motivul real al protestului lui ar fi că cei din Dâmboviţa nu i-ar fi dat ce avea la cutia de valori: "Băiat frumos, băiat puternic ... Du-te, băi, la muncă! El vrea să intre înapoi". Fostul deţinut este recidivist. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fostul deţinut care a cerut, cu scandal, să fie primit în Penitenciarul Găeşti, s-a mutat la poarta altei puşcării. "Băiat frumos, puternic. Du-te, băi, la muncă!"