Antena Meniu Search
x

Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, face nuntă în România

Nepotul Regelui Mihai se pregăteşte de nuntă. Fostul Principe Nicolae va face în România cununia religioasă cu Alina Binder, o tânără pasionată de aviaţie.

Vezi și

Nepotul Regelui Mihai se pregăteşte de nuntă. Fostul Principe Nicolae va face în România cununia religioasă cu Alina Binder, o tânără discretă, pasionată de aviaţie. Au început deja să facă lista de invitaţi cu sânge albastru.

Nicolae Medforth Mills şi Alina Binder îşi vor uni destinele în luna septembrie, anunţă cei doi într-un interviu pentru publicaţia Point de Vue, dedicată noutăţilor mondene din celebrele familii regale europene.

Nicolae nu a dezvăluit locul în care va avea loc ceremonia religioasă şi nici câţi membri din Casa Regală vor fi prezenţi.

A recunoscut, însă, că la parastasul Regelui Mihai nu a schimbat un cuvânt cu mătuşa lui, Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei. Nu mai comunică nici cu mama lui, principesa Elena. 

Nicolae Medforth-Mills şi Alina Binder s-au cununat civil în Marea Britanie, în octombrie, anul trecut, în timpul unei vacanţe romantice în pitoreasca regiune Cornwall, cu plaje spectaculoase şi câmpuri nesfârșite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, face nuntă în România