Antena Meniu Search
x

Un fotbalist cu faţa spartă în meciul Voluntari - Viitorul nu a fost dus la spital de ambulanţă: "Lasă-l că nu moare!"

Un fotbalist cu faţa spartă în meciul Voluntari - Viitorul nu a fost dus la spital de ambulanţă. Medicul de pe salvare a avut chiar o reacţie halucinantă: "Lasă-l că nu moare!"

Fotbalistul a fost accidentat pe teren
Un fotbalist cu faţa spartă în meciul Voluntari - Viitorul nu a fost dus la spital de ambulanţă: "Lasă-l că nu moare!" - Captură video Telekom Sport

Un fotbalist cu faţa spartă în meciul Voluntari - Viitorul nu a fost dus la spital de ambulanţă. Medicul de pe salvare a avut chiar o reacţie halucinantă: "Lasă-l că nu moare!"

Situaţie revoltătoare în ambulanţa care trebuia să asigure asistenţa medicală la mediul dintre FC Voluntari şi Viitorul Constanţa, în Liga 1. Medicul a refuzat să transporte la spital un fotbalist francez scos cu targa de pe teren, cu faţa plină de sânge! 

Aisa Laidouni s-a accidentat în debutul partidei cu Viitorul Constanţa, iar medicul de la Voluntari a decis să-l trimită la ambulanţă pentru a ajunge la spital cât mai repede. În mod şocant, medicul de pe Salvare nu a vrut să-l primească pe jucător, scrie Telekom Sport.

Jucătorul fusese lovit în faţă în minutul 15, avea buza spartă şi sângera puternic, aşa că a fost înlocuit pentru a ajunge la spital. Însă medicul i-a cerut un act de identitate, deşi acesta abia ieşise de pe teren şi era îmbrăcat în echipament sportiv. 

A spus că-l va duce la spital după meci, pentru că nu este o urgenţă şi nu moare. Din fericire, francezul avea o fotografie cu paşaportul pe telefon, iar medicul s-a declarat mulţumit şi l-a transportat în cele din urmă la spital. 

"-Hai că facem în felul următor că el nu e urgenţă, nu moare. Putem să stăm şi mergeţi după meci, luăm documentul şi mergem la spital. Că nu avem ce să facem. Dacă nu-l primeşte fără document degeaba mergem.", le-a spus medicul celor care-l însoţeau pe jucător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Un fotbalist cu faţa spartă în meciul Voluntari - Viitorul nu a fost dus la spital de ambulanţă: "Lasă-l că nu moare!"