Antena Meniu Search
x

Video Fugar vânat de autorităţi, după ce şi-a ucis cu toporul toţi cei cinci copii şi soţia. Poliţia din Eastern Cape: "Cel mai grav caz din ultimii ani"

Un bărbat Eastern Cape a fost arestat într-un caz descris de autorităţi drept unul dintre cele mai groaznice din ultimii ani. Un tată şi-a căsăpit toată familia cu toporul, şase persoane: cinci copii cu vârste între 6 luni şi 10 ani, dar şi soţia sa de 42 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.11.2020, 22:04

- Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Bărbatul şi-a ucis toată familia, printre care şi cinci copii
  • Vânătoare naţională declanşată de autorităţi

Şeful Poliţiei a salutat capturarea criminalului, după ce a fost declanşată o vânătoare naţională pentru prinderea acestuia, la care au participat chiar şi localnicii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia în vârstă de 42 de ani și copiii ei, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani au fost găsiți morți în casa lor din Dabekweni, situată între Coffee Bay și Mthatha.

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Lirandzu Themba, a precizat că femeia şi copiii au fost atacaţi şi ucişi cu un topor, armă găsită la locul crimei.

Imediat după descoperirea crimei, polițiștii au lansat o vânătoare de proporţii pentru a-l găsi pe soțul femeii, despre care detectivii au crezut iniţial că ar putea ajuta la investigații. Însă, pe măsură ce investigaţiile avansau, devenea tot mai clar că fugarul era autorul crimei.

"Bărbatul de 34 de ani se ascundea în momentul arestării și se pregătea să fugă din țară", informează autorităţile.

Bărbatul se află în arest, iar procurorii încearcă să afle motivul pentru care bărbatul şi-a ucis familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fugar vânat de autorităţi, după ce şi-a ucis cu toporul toţi cei cinci copii şi soţia. Poliţia din Eastern Cape: "Cel mai grav caz din ultimii ani"