Antena Meniu Search
x

Video Fumul incendiului de la Petromidia ar putea fi toxic pentru oameni. Au început primele anchete. Cauza exploziei, necunoscută

Focul de la rafinăria Petromidia a fost stins aseară, dar în zonă a rămas o maşină de pompieri care este pregătită să intervină în cazul în care apare un nou focar. Agenţia pentru Protecţia Mediului a făcut analize pentru a vedea dacă fumul degajat în urma incendiului este toxic pentru populaţie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.06.2023, 14:04

Vezi și

Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat deja o anchetă, se va face şi o expertiză tehnică astfel încât să se stabilească cu exactitate care sunt motivele izbucnirii incendiului. Anchetă este şi in interiorul rafinăriei.

De asemenea, Garda de Mediu, dar şi Agenţia pentru Protecţia Mediului fac măsurători şi fac analize, iar în următoarele zile vor fi emise şi buletinele astfel încât să se lămurească situaţia. Pompierul care a fost rănit în timpul misiunii şi a ajuns la spital a fost externat, a fost evaluat şi este în stare stabilă.

Incendiul a fost lichidat complet la ora 21:32, la 7 ore de la izbucnirea incendiului. În continuare, la rafinărie este o maşină de pompieri care vă ramâne până la eliminarea pericolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fumul incendiului de la Petromidia ar putea fi toxic pentru oameni. Au început primele anchete. Cauza exploziei, necunoscută