Antena Meniu Search
x

Gabi Luncă şi Loredana Groza se luptă în instanţă pe melodia lăutărească "Într-o zi la poarta mea"

Bătaia pe melodia lăutărească "Într-o zi la poarta mea" continuă între Gabi Luncă şi Loredana Groza. De aproape trei ani se judecă cele două artiste

Vezi și

Bătaia pe melodia lăutărească "Într-o zi la poarta mea" continuă între Gabi Luncă şi Loredana Groza. De aproape trei ani se judecă cele două artiste

În urmă cu trei ani, Gabi Luncă a dat-o în judecată pe Loredana Groza. Mărul discordiei este o piesă pe care cântăreaţa de muzică lăutărească susţine că a scris-o cu mâna ei, iar Loredana ar fi cântat-o fără să-i ceară voie susţinând că melodia este din folclor.

S-au întâlnit, spune doamna Luncă, la o emisiune televizată în urmă cu câţiva ani. Loredana s-ar fi făcut că plouă când aceasta i-ar fi cerut socoteală.

Între timp, până la un verdict final în acest proces, Gabi Luncă e nostalgică. A mărturisit reporterului Observator unul dintre cele mai emoţionante momente de care a avut parte. A făcut-o pe Elena Ceauşescu să plângă. "Nu ştiu dacă a mai plâns la altcineva, dar eu am văzut-o. Am cântat "Dă, mamă, cu biciul în mine."

Deşi am încercat, Loredana Groza nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acuzaţiile lui Gabi Luncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gabi Luncă şi Loredana Groza se luptă în instanţă pe melodia lăutărească "Într-o zi la poarta mea"