Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul ministru Gabriel Berca a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă

de Redactia Observator

la 14.12.2017 , 16:57

Fostul ministru de Interne, Gabriel Berca a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Sentinţa este definitivă. 

Gabriel Berca a fost condamnat, definitiv, joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la doi ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

În acelaşi dosar, fostul deputat Mihai Banu a fost condamnat la trei ani şi jumătate închisoare cu executare, tot pentru trafic de influenţă.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, Lucian Banu, fiul lui Mihai Banu, a rămas cu pedeapsa de doi ani închisoare cu suspendare, sub acuzaţia de complicitate la trafic de influenţă.

Instanţa supremă a menţinut dispoziţiile sentinţei pe latură civilă date de Curtea de Apel Bacău, respectiv confiscarea a câte 92.500 de euro de la Gabriel Berca şi Mihai Banu, iar de la Lucian Banu a sumei de 150.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Fostul ministru Gabriel Berca a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare. Sentinţa este definitivă