Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine este judecătoarea din Pitești care și-a tăiat venele și a băut detartrant pentru a-și pune capăt zilelor

Judecătoarea care a încercat să își pună capăt zilelor, noaptea trecută, după ce și-a tăiat venele și a băut detartrant a fost șefa Judecătoriei Pitești.

de Redactia Observator

la 18.03.2018 , 13:20

Judecatoarea Gabriela Iordache are 45 de ani si a fost presedinte al Judecatoriei Pitesti

Judecătoarea care a încercat să își pună capăt zilelor, noaptea trecută, după ce și-a tăiat venele și a băut detartrant a fost șefa Judecătoriei Pitești.

Gabriela Iordache, în vârstă de 45 de ani, a fost președinte al Judecătoriei Pitești, iar în prezent este judecător la Secția Penală a Judecătoriei Pitești.

Gabriela Iordache este căsătorită cu Ion Iordache, un executor judecătoresc din Argeș.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi locuiesc într-o casă din oraşul Ştefăneşti, alături de cele două fiice.

Pe acelaşi subiect

Judecătoarea Gabriela Iordache a fost timp de mai mulți ani vicepreședinte al Judecătoriei Pitești, iar între între 20 martie şi 1 septembrie 2014 a deținut funcția de președinte al instanței de judecată.

Tentativă de suicid în casa din Ștefănești

Judecătoarea Iordache a fost găsită, noaptea trecută, într-o baltă de sânge, căzută pe podeaaua casei din Ștefănești chiar de soțul ei.

Bărbatul a dus-o de urgență la Spitalul Județean Argeș, acolo unde medicii au stabilizat-o. Femeia a fost transferată apoi la Spitalul Floreasca din București.

Potrivit primelor informații, Gabriela Iordache a scris un bilet de adio și apoi și-a tăiat venele și a băut detartrant.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Cine este judecătoarea din Pitești care și-a tăiat venele și a băut detartrant pentru a-și pune capăt zilelor