Antena Meniu Search
x

Video Gălățean luat pe sus de mascați, în toiul nopții. A fost scos în cătușe din apartament, după ce a sunat la 112 și a amenințat că se împușcă

Un bărbat mort de beat i-a băgat în sperieţi pe locatarii unui bloc din Galaţi, azi-noapte. Individul a făcut un scandal monstru, a sunat la 112 şi a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor cu un pistol. În doar câteva minute mascaţii au sosit la faţa locului şi l-au luat pe sus pe scandalagiu. 

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 08:27

Vezi și

Liniştea care se aşternuse în bloc odată cu lăsarea serii a fost întreruptă brusc de un bărbat de 47 de ani, beat criţă. După ce a urlat ca-n codru pe casa scării şi i-a scos pe vecini din apartamente, individul a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor. Când au auzit că ar avea un pistol, locatarii speriaţi au sunat la numărul de urgenţă.

S-a vehiculat ideea că are pistol şi de asta au venit aștia de la antitero.

Scandalagiul gălățean, imobilizat de mascați și dus la Psihiatrie

În doar câteva minute, zona a fost împânzită de mascaţi şi poliţişti, care au reuşit să îl imobilizeze pe bărbat şi să-l predea medicilor ambulanţieri. Datorită stării în care se afla, scandalagiul a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat. Poliţiştii au făcut verificări în casa bărbatului, însă nu au găsit nicio armă. Vecinii spun că acesta picase în patima alcoolului, iar după ce îşi bea minţile, făcea adesea scandal. 

Pe acelaşi subiect

Era om liniştit, dar cu alcoolul... câteodată mai făcea zgomot. 

Băutura e cea mai periculoasă. 

Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. Tot pe fondul consumului de alcool, în trecut, i-a agresat pe membrii unui echipaj de ambulanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Gălățean luat pe sus de mascați, în toiul nopții. A fost scos în cătușe din apartament, după ce a sunat la 112 și a amenințat că se împușcă