Antena Meniu Search
x

Dealer de droguri la 17 ani: tânărul din Dâmboviţa vindea stupefiantele pe lângă şcoli, inclusiv elevilor. Ce au găsit poliţiştii în casa lui

Un tânăr de 17 ani a fost reținut de procurorii DIICOT după ce ar fi vândut droguri în apropierea școlilor și în locuința sa.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 12:21

- Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit IPJ Dâmbovița, din cercetările făcute a rezultat că, în luna februarie 2024, tânărul ar fi comercializat și ar fi oferit cu titlu gratuit diferite cantități de canabis, inclusiv unor elevi, atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

Ce au găsit în locuinţa tânărului

În urma percheziției domiciliare făcute de polițiști, au fost descoperite și ridicate resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă, relatează Mediafax.

Vineri, procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Dealer de droguri la 17 ani: tânărul din Dâmboviţa vindea stupefiantele pe lângă şcoli, inclusiv elevilor. Ce au găsit poliţiştii în casa lui