Antena Meniu Search
x

Gheizer mai înalt decât stâlpii de electricitate, după ce o conductă de apă s-a spart în Iaşi. Şoferii nu s-au încumetat să treacă prin zona inundată

Mobilizare generală pe un bulevard din Iaşi după ce o conductă de apă s-a spart şi a inundat tot. Jetul puternic de apă s-a ridicat la mulţi metri deasupra asfaltului şi le-a dat bătăi de cap şoferilor. Unii au pus mâna pe telefoane şi au filmat "spectacolul acvatic".

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.04.2024, 13:49

Vezi și

Miercuri, în jurul prânzului, angajaţii de la firma care se ocupă de reţeaua de alimentare cu apă potabilă a oraşului au început lucrările pentru remedierea avariei care a produs un efect, cel puţin, spectaculos. 

Din cauza presiunii mari a apei din magisrala care s-a defectat, s-a produs acel gheizer, care a fost mai înalt decât stâlpii de electricitate. Timp de aproape o oră s-a aşteptat pentru a se interveni, pentru că vorbim despre o cantitate mare de apă. 

Cel puţin patru bulevarde şi mai multe străzi, adică în mai multe cartiere din oraş, nu este apă potabilă până la ora 17:00. În zonă s-a format un adevărat lac şi mulţi şoferi nu s-au încumetat să treacă cu maşinile. Cantitatea de apă este atât de mare încât nici canalizarea nu mai face faţă ca să preia toată apa. 

Autorităţile au anunţat că zilele acestea se va lucra în zonă, fiind vorba despre o defecţiune mare şi încearcă să o remedieze astfel încât să nu se repete situaţia pentru că, această magisrală alimenează multe zone din oraş şi ar face dificilă viaţa oamenilor din cartierele vizate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Gheizer mai înalt decât stâlpii de electricitate, după ce o conductă de apă s-a spart în Iaşi. Şoferii nu s-au încumetat să treacă prin zona inundată