Antena Meniu Search
x

Gigi Becali ar putea ajunge din nou în închisoare, după ce l-a ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava!

Deşi a promis că va fi un alt om după ce a fost eliberat, milionarul pare că nu se poate abţine de la declaraţii nepotrivite.

Vezi și

Deşi a promis că va fi un alt om după ce a fost eliberat, milionarul pare că nu se poate abţine de la declaraţii nepotrivite.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor a făcut o cerere de revocare a liberării condiţionate pentru Gigi Becali, pe motiv că ar fi trimis mai multe mesaje de ameninţare către directorul Penitenciarului Jilava, acolo unde se află încarcrat vărul său.

Asta pentru că directorul nu i-ar fi acordat zile  de permisie verişorului său pentru a-şi putea vizita familia. De altfel, Gigi Becali zilele trecute la o emisiune tv a avut o intervenţie telefonică, unde a reacţionat destul de agresiv, riicând vocea la cei care erau în platou şi recunoscând că a trimis mesaje directorului penitenciarului Jilava.

În aceste condiţii, trebuie revocată liberarea pentru că se află în perioadă de supraveghere şi nu îndeplineşte condiţiile şi că ameninţarea e gravă. În 2015, el a fost eliberat din închisoare. Fusese condamnat la închisoare. A prpmis că va fi cu totul alt om şi că-şi va îndrepta atenţia pentru a-i ajuta pe verişorii săi şi, în special, pe Cristi Borcea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gigi Becali ar putea ajunge din nou în închisoare, după ce l-a ameninţat pe directorul Penitenciarului Jilava!