Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a împărţit un teanc de bani oamenilor nevoiaşi, în faţa palatului său din Bucureşti

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a fost surprins, astăzi, în timp ce împărţea un teanc de bani oamenilor nevoiaşi adunaţi în faţa palatului său din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 01.10.2019, 16:01

Gigi Becali a împărţit un teanc de bani oamenilor nevoiaşi
Gigi Becali a împărţit un teanc de bani oamenilor nevoiaşi - Facebook

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a fost surprins, astăzi, în timp ce împărţea un teanc de bani oamenilor nevoiaşi adunaţi în faţa palatului său din Bucureşti.

Zeci de oameni nevoiaşi, bolnavi şi chiar în cărucioare cu rotile, s-au adunat, astăzi, în faţa palatului lui Gigi Becali din Bucureşti.

Potrivit unor martori, în fiecare zi de luni a fiecărei luni, Gigi Becali împarte bani oamenilor nevoiaşi care îl aşteaptă în faţa palatului din Aleea Alexandru.

La fel s-a întâmplat şi în această dimineaţă, atunci când patronul echipei FCSB a ieşit pe stradă cu un teanc de bani, în bancnote de 100 de lei, pe care a început să îi împartă.

Pe acelaşi subiect

Oamenii nevoiaşi aveau în mână documente medicale, cel mai probabil pentru a-i demonstra că sunt cu adevărat bolnavi şi au nevoie de bani.

Totuşi, printre bolnavi s-au 'infiltrat' şi câteva persoane care aveau nevoie de bani pentru alte scopuri, însă aceştia au fost refuzaţi de Becali.

În primăvara acestui an, Gigi Becali a deschis un spital privat pentru bolnavii de cancer, după o investiţie de 15 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Gigi Becali a împărţit un teanc de bani oamenilor nevoiaşi, în faţa palatului său din Bucureşti