Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, la Poliţie, după accidentul cu Rolls Royce-ul. Patronul FCSB nu şi-a pierdut simţul umorului: "Uite, mă, a reparat-o" / "Nu e, mă. Asta e alta"

Gigi Becali a ajuns cu Rolls Royce-ul în şanţ. Limuzina de lux are nevoie de reparaţii serioase. Dar nu paguba l-a supărat. Spune că şi-a sacrificat maşina ca să salveze un şofer imprudent, iar acesta nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat cu el. În toiul nopţii, finanţatorul FCSB a dat cu subsemnatul la Poliţia oraşului Pantelimon şi i-a transmis un mesaj şoferului.

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 10:27

Vezi și

Îmbrăcat lejer, Gigi Becali a ajuns în jurul orei 3 dimineaţa la sediul Poliţiei de pe strada Mioriţei. "Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el", a declarat Gigi Becali.

Becali a glumit cu reporterii la 3 dimineaţa

După ce a dat cu subsemnatul şi a făcut testul de alcoolemie, dar şi cel antidrog, Becali a ţinut să îi transmită şi un mesaj şoferului imprudent. "Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală", a declarat Gigi Becali.

Nici acum, patronul FCSB nu şi-a pierdut simţul umorului. "Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic", a spus Gigi Becali. "A reparat-o, mă! Uite, e asta!", spune un reporter. "Nu e, mă, asta. Asta e alta, a ginerelui meu", a glumit Gigi Becali. După accident, finanţatorul FCSB a lăsat limuzina de lux pe câmp şi a chemat alt automobil să îl ia. Şoferul lui a primit ordin să recupereze vehiculul abandonat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Gigi Becali, la Poliţie, după accidentul cu Rolls Royce-ul. Patronul FCSB nu şi-a pierdut simţul umorului: "Uite, mă, a reparat-o" / "Nu e, mă. Asta e alta"