Antena Meniu Search
x

Foto Giulia, o fată de 13 ani din Iași, dată dispărută de familie. Polițiștii fac apel la populație pentru a-i da de urmă

Giulia Alessandra Chirilă, o copilă în vârstă de 13 ani din Iași, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă, pe 28 iunie, și nu s-a mai întors. Polițiștii fac apel la populație pentru a o găsi.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 16:04

fată dispărută în Iași
Copilă dată dispărută în Iași - IPJ Iași

"Polițiștii ieşeni caută o minoră, de 13 ani, din municipiul Iaşi, a cărei dispariție a fost sesizată în seara de 28 iunie a.c. Minora CHIRILĂ GIULIA-ALESSANDRA a plecat de la domiciliul său din municipiul Iaşi, la data de 28 iunie a.c. şi nu a mai revenit", a transmis IPJ Iași.

Copila dispărută are 1,58 metri înălțime, ochi căprui, păr şaten

La data dispariției purta un tricou vişiniu lung până în talie, blugi lungi albaştri, tenişi gri cu dungi maro. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, au anunțat reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Giulia, o fată de 13 ani din Iași, dată dispărută de familie. Polițiștii fac apel la populație pentru a-i da de urmă