Antena Meniu Search
x

Video "Golden Gate-ul românesc" este iarăşi în reparaţii. De ce cred inginerii că podul suspendat dintre Brăila şi Tulcea nu rezistă

Podul suspendat dintre Brăila şi Tulcea, proiectat să reziste peste o sută de ani, este din nou în reparaţii. Au apărut crăpături şi denivelări în asfalt - este a treia oară în nouă luni când aceeaşi bandă de pe Golden Gate-ul românesc trebuie reparată.  

de Adrian Obreja

la 15.04.2024, 21:50

Vezi și

Muncitorii s-au întors pe cel mai mare pod suspendat şi România şi lucrează de zor de de trei zile. 

Adrian Obreja - reporter Observator: Sensul de circulaţie Tulcea-Brăila are din nou probleme. După ce a fost reasfaltat complet, o dată, au fost făcute lucrări de reparaţie după câteva luni şi, iată, acum se fac alte lucrări de reparaţie pe toată lungimea podului. 

Inginerii cred că asfaltul ar fi fost de slabă calitate şi de aceea nu a rezistat vehiculelor grele

Constructor: Greutatile de la maşină care trec cu 65, 70 de tone. Să punem altă reţetă, altă reţetă, că nu se combină, nu ştiu... 

Pe acelaşi subiect

Construcţia care a costat 500 de milioane de euro a fost dată parţial în folosinţă vara trecută, dar compania de drumuri nu a semnat recepţia lucrării. 

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Colegii mei de la CNAIR, în urmă cu o săptămână, cred că au terminat evaluarea lucrărilor de la pod. Nu pot să recepţioneze o lucrare atâta timp cât există bucăţi neconforme.Trebuie să le îndrepte. După care vor trece la recepţia acestei lucrări.

Cele mai recente probleme au fost luna trecută când o porţiune de asfalt s-a tasat cu 10 centimetri. Cu câteva luni înainte, şuruburile din grinzile metalice puteau fi desfăcute cu mâna. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Golden Gate-ul românesc" este iarăşi în reparaţii. De ce cred inginerii că podul suspendat dintre Brăila şi Tulcea nu rezistă