Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Graba l-a costat scump. Momentul în care un timișorean depășește o coloană de mașini aflată la semafor și lovește violent un vehicul. A fugit imediat după

Accident rutier la Timişoara. Un şofer mult prea grăbit s-a ciocnit de un autoturism, după o depăşire periculoasă. Doi biciclişti aflaţi în traversare în acel moment au scăpat miraculos din calea maşinii. Impactul a fost surprins de o camera de supraveghere.

de Redactia Observator

la 15.08.2024 , 08:45

În imagini se vede cum şoferul unui autoturism depăşeşte coloana de maşini aflată la semafor, chiar în momentul în care cei doi ciclişti traversau trecerea de pietoni.

Doi biciclişti aflaţi în traversare în acel moment au scăpat miraculos

Din fericire, ambii ajung repede pe trotuar, însă maşina se izbeşte violent de un alt autovehicul care circula regulamentar.

Vezi și

În urma impactului, şoferul vinovat coboară din maşină, iar după câteva secunde se urcă din nou la volan, accelerează şi pleacă în grabă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Graba l-a costat scump. Momentul în care un timișorean depășește o coloană de mașini aflată la semafor și lovește violent un vehicul. A fugit imediat după