Antena Meniu Search
x

Graba l-a costat viața! Un gălățean a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren. Iubita lui a ajuns la spital

Accident feroviar mortal, aseară, în judeţul Galaţi. Un bărbat de 51 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o femeie de 40 a fost grav rănită după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin de tren.

de Redactia Observator

la 05.08.2022, 08:22

Vezi și

S-a întâmplat în jurul orei 22.00, la intersecția străzii Depozitelor, din comuna Barcea, cu calea ferată. Potrivit Poliţiei Galaţi, bărbatul, care conducea maşina, nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale intersecției semaforizate, autoturismul fiind lovit de locomotiva trenului de persoane care circula pe ruta Galaţi-Mărăşeşti. 

În urma impactului, bărbatul, rămas încarcerat, a fost scos dintre fiare şi resuscitat zeci de minute. În zadar însă, medicii fiind nevoiţi să-i declare decesul. Iubita lui, rănită grav, a fost transportată la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Graba l-a costat viața! Un gălățean a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren. Iubita lui a ajuns la spital