Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Galaţi. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni

O bătrână a fost spulberată pe trecerea de pietoni în Galaţi. Victima în vârstă de 62 de ani traversa regulmentar strada, când a fost lovită de o maşină. Femeia a ajuns la spital în stare gravă. 

de Cristina Dimulescu

la 22.04.2022, 15:04

Vezi și

Accidentul a avut loc pe strada Siderurgiştilor din Galaţi, pe un bulevard intens circulat. Femeia se angajase regulmentar în traversarea străzii când a fost pur şi simplu spulberată de o maşină.

O ambulanţă şi un echipaj de poliţie au ajuns imediat la faţa locului. Victima a fost transportată de urgenţă la spital. Bătrâna a suferit o fractură de gambă și un traumatism cranian, care i-ar putea pune viaţa în pericol. 

Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabili împrejurările producerii accidentului. 

Bulevardul Siderurgiştilor din Galaţi, unde a avut loc accidentul este o zonă în care s-au mai petrecut şi alte evenimente rutiere în trecut. În decembrie, 2021, în seara de Crăciun, un şofer de 24 de ani din Galaţi a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin doi pietoni, care se aflau pe trotuar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident grav în Galaţi. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni