Antena Meniu Search
x

Video Greşeala unui şofer începător a băgat o femeie în spital, în Constanţa. Un accident tras la indigo a avut loc şi în Maramureş

Accident cumplit, seara trecută, în comuna Cumpăna, din judeţul Constanţa. O femeie de 39 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat cu maşina într-un gard.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 07:31

Vezi și

Un şofer începător nu i-ar fi acordat prioritate femeii, iar cele două maşini s-au ciocnit frontal. În urma impactului maşina acesteia a fost proiectată în gardul unei case. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

Un alt accident asemănător a avut loc şi în Sighetul Marmaţiei. Un şofer ucrainean nu a acordat prioritate şi s-a izbit violent cu o altă maşină. 

În urma impactului, acesta a fost proiectat într-un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. Şoferul vinovat a lăsat un cartier întreg în beznă, iar o stradă a fost închisă mai bine de patru ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Greşeala unui şofer începător a băgat o femeie în spital, în Constanţa. Un accident tras la indigo a avut loc şi în Maramureş