Antena Meniu Search
x

Video Groază pe Drumul Morţii E85, după ce un cal a fost lăsat nesupravegheat. Animalul, legat la o căruţă, a sfârşit pe loc

O şoferiţă şi-a văzut moartea cu ochii, seara trecută, pe E85, după ce un cal a fost lăsat nesupravegheat. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 08:46

Vezi și

Animalul, legat la căruţă, a intrat de pe un drum secundar pe cel european, iar femeia aflată la volanul maşinii nu a mai putut face nimic pentru a evita un accident. Aceasta a scăpat ca prin minune, fără nicio rană, însă pentru cal impactul a fost fatal. Animalul a murit pe loc. 

"În jurul orei 18.20, pe  Drumul Național 2 E 85 Obrejița, pe sensul București-Focșani, a avut loc o coliziune între un autoturism și un atelaj hipo care a pătruns de pe un drum secundar fără să fie condus de căruțaș. În urma coliziunii, femeia care conducea autoturismul nu a suferit leziuni, evenimentul fiind soldat doar cu pagube materiale. 

În urma impactului, calul a decedat", au transmis autorităţile.

Numărul crucilor pe Drumul Morții E85, mai mare decât cel al bornelor kilometrice

"Drumul Morţii", cum mai este denumit DN2 (E85), se numără printre cele mai periculoase artere de circulaţie din România. E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Groază pe Drumul Morţii E85, după ce un cal a fost lăsat nesupravegheat. Animalul, legat la o căruţă, a sfârşit pe loc