Antena Meniu Search
x

Video Gropile din asfalt, adevăraţii vestitori ai primăverii la Rânca. Cum se conduce printre cratere pe Drumul Naţional DN 67C, Transalpina

Vestitorii primăverii nu mai sunt ghioceii, ci gropile și crăpăturile din asfalt. Mai multe drumuri naționale au nevoie urgent de reabilitare pentru că, după iarnă, s-au umplut de adevărate cratere ce pot deveni oricând un pericol pentru trafic.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 13.05.2021, 14:26

Vezi și
  • Drumarii aşteaptă să se încălzească afară pentru a rezolva problema gropilor din asfalt de la Rânca.

Suntem pe Drumul Naţional DN 67C, Transalpina, mai exact în staţiunea Rânca, mai exact pe întregul tronson de drum care este deschis în această perioadă. Până la ieşirea din staţiunea Rânca găsim un astfel de peisaj. Şoseaua este plină de gropi, iar turiştii şi cei care deţin case de vacanţă în zonă trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare, mai ales dacă găsesc şi o vreme capricioasă, aşa cum am găsit noi astăzi, cu ceaţă şi ploaie.

Este aproape imposibil să ocoleşti toate gropile din asfalt pe care le vedem că au apărut după această iarnă. Sunt, însă, promisiuni că scăpăm de acest peisaj. Drumarii au anunţat că se vor face lucrări de reparaţii pe acest tronson, dar mai avem de aşteptat pentru că trebuie să avem vreme mai caldă pentru lucrări. 

Acum, la Rânca, sunt doar 6-7 grade în termometre, iar specialiştii susţin că trebuie să fie constant peste 10 grade Celsius afară astfel încât să fie demarate lucrările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gropile din asfalt, adevăraţii vestitori ai primăverii la Rânca. Cum se conduce printre cratere pe Drumul Naţional DN 67C, Transalpina