Antena Meniu Search
x

Guvernul anunţă negocieri cu sindicatele din Educaţie la ora 12.00. Marius Nistor: "Am aflat şi noi din presă"

Greva profesorilor. Guvernul a anunţat că marţi, de la ora 12.00, premierul Nicolae Ciucă va avea consultări cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie la Palatul Victoria. Totuși, sindicatele nu au fost anunțate. Preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie Spiru Haret, Marius Nistor, a declarat că nu a fost invitat la aceste consultări cu primul ministru Nicolae Ciucă. "Am aflat şi noi din presă că pe agenda premierului e prinsă o consultare cu liderii sindicatelor din educaţie", a precizat acesta pentru news.ro

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 10:54

Guvernul anunţă negocieri cu sindicatele din Educaţie la ora 12.00. Marius Nistor: "Am aflat şi noi din presă"
Guvernul anunţă negocieri cu sindicatele din Educaţie la ora 12.00. Marius Nistor: "Am aflat şi noi din presă"

Marius Nistor a afirmat că este "falsă" informaţia conform căreia a fost invitat a consultări cu premierul. 

"Nu ştim nimic. Am aflat şi noi din presă că pe agenda premierului e prinsă o consultare cu liderii sindicatelor din educaţie", a declarat, marţi, Marius Nistor pentru news.ro. 

Întrebat dacă va merge la discuţii cu oficialii guvernamentali în situaţia în care va fi invitat la consultări, în ultimul moment, liderul Federaţiei Spiru Haret a răspuns: "Dacă colegii din Piaţa Victoriei îmi vor permite acest lucru, voi merge"

El a precizat că angajaţii din sistem nu renunţă la revendicările lor.

Pe acelaşi subiect

"Nu cred că în momentul de faţă se pune problema renunţării la ceva", a adăugat reprezentantul angajaţilor din învăţământ.

Programul lui Nicolae Ciucă

Executivul a transmis marţi programul premierului Nicolae Ciucă în care apar consultări cu sindicatele din educaţie şi sănătate. 

Astfel, la ora 12.00 vor avea loc consultări cu sindicatele din educaţie şi la ora 15.00 cu sindicatul SANITAS. 

Sindicaliştii din Educaţie organizează marţi un nou protest în Bucureşti, urmând a picheta sediul Guvernului. Ca şi data trecută, sindicaliştii vor mărşălui pe străzile Capitalei, Brigada Rutieră a Capitalei anunţând restricţii de trafic pentru derularea manifestării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Guvernul anunţă negocieri cu sindicatele din Educaţie la ora 12.00. Marius Nistor: "Am aflat şi noi din presă"