Antena Meniu Search
x

Haos, după episodul de viscol şi ninsoare. Aproape 70.000 de ialomiţeni au rămas fără curent, după ce reţeaua de alimentare a fost avariată de vremea rea

Peste 69.000 de oameni au rămas fără curent, duminică, din cauza avariilor produse de vremea rea pe reţeaua de alimentare. De asemenea, în judeţ au fost închise 12 tronsoane de drum naţional sau judeţean.

de Redactia Observator

la 26.11.2023, 12:50

Haos, după episodul de viscol şi ninsoare. Aproape 70.000 de ialomiţeni au rămas fără curent, după ce reţeaua de alimentare a fost avariată de vremea rea
Haos, după episodul de viscol şi ninsoare. Aproape 70.000 de ialomiţeni au rămas fără curent, după ce reţeaua de alimentare a fost avariată de vremea rea - Shutterstock (poză ilustrativă)

Peste 69.000 de abonaţi nu beneficiază de alimentare cu energie electrică, duminică, din cauza avariilor produse de vremea rea pe reţeaua de alimentare. De asemenea, în judeţ au fost închise 12 tronsoane de drum naţional sau judeţean.

69.000 de oameni nu au energie electrică

Vremea rea a provocat numeroase avarii pe reţeaua de alimentare cu energie  electrică în judeţul Ialomiţa. Datele furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă arată că duminică, 69.046 abonaţi din 48 de localităţi nu sunt alimentaţi cu energie electrică.

Nouă echipe ale firmei de distribuţie se află pe teren şi lucrează pentru remedierea situaţiei.

Totodată, în Ialomiţa au fost închise circulaţiei publice 12 sectoare de drumuri naţionale şi judeţene. Este vorba despre autostrada A2 - Feteşti- Lehliu, DN 3B Făcăeni- Chirana, DN 21 Slobozia- Brăila, DN2C Buzău - Griviţa – Slobozia, DN 21A Bărăganu – Ţăndărei, 2A Manasia- Giurgeni, DN 3 A limita judeţului Călăraşi cu Feteşti, DJ 212 limita Brăila- Luciu, DJ 213 Luciu-Gura Ialomiţei-Chirana, DJ 212 Ţăndărei- Feteşti ,DJ 203 F Murgeanca - Griviţa şi DJ 201 Albeşti- Slobozia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Haos, după episodul de viscol şi ninsoare. Aproape 70.000 de ialomiţeni au rămas fără curent, după ce reţeaua de alimentare a fost avariată de vremea rea