Antena Meniu Search
x

Video Haos la metrou, după ce o garnitură s-a defectat în staţia Tineretului. Se circulă în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2

Metrorex anunţă, miercuri dimineaţă, că s-a produs o defecţiune la o garnitură de metrou în staţia Tineretului. Circulaţia se face în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 08:20

Vezi și

”Metrorex informează că, astăzi, 15 noiembrie 2023, în jurul orei 7:15, pe Magistrala 2 la staţia de metrou Tineretului s-a produs o defecţiune tehnică la un tren. Echipa Metrorex a retras trenul în depou pentru verificare, analiză şi remediere”, a transmis, miercuri dimineaţă, Metrorex.

Circulaţia este perturbată

Sursa citată a  precizat că, în acest moment, se circulă în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2.

”În scurt timp circulaţia se va relua în condiţii normale. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a mai transmis compania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Haos la metrou, după ce o garnitură s-a defectat în staţia Tineretului. Se circulă în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2