Antena Meniu Search
x

Video Haos la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 în această dimineaţă. Pasagerii au fost daţi jos din tren, după ce un călător a blocat o uşă

Haos la metrou în această dimineaţă, după ce un călător a forţat uşa unei garnituri în staţia Unirii, aceasta s-a blocat şi nu a mai putut fi închisă, iar toţi pasagerii au fost daţi jos, pentru siguranţă. 

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 13:38

Vezi și

Incidentul, care a avut loc la o oră de vârf - opt şi jumătate -  a dus la aglomerarea peroanelor din staţiile de pe magistrala Berceni-Pipera, dar şi la întârzieri. 

Ca de obicei, conductorii i-au informat pe călători prin sistemul audio că "din cauza unor probleme tehnice circulaţia se desfăşoară cu dificultate", exprimarea clasică folosită de Metrorex, indiferent de natura incidentelor care apar pe traseu. Acest eveniment are loc la doar două săptămâni după ce pasagerii au semnalat că o garnitură de metrou a circulat între stații, cu ușa unui vagon deschisă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Haos la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 în această dimineaţă. Pasagerii au fost daţi jos din tren, după ce un călător a blocat o uşă