Antena Meniu Search
x

Video Haos pe aeroportul din Cluj: Zboruri anulate sau întârziate din cauza ceţii. Sute de oameni sunt blocaţi

Aglomeraţie mare în aeroportul din Cluj, după ce mai multe zboruri au fost anulate sau întârziate din cauza ceţii. Oamenii aşteaptă cu orele să prindă una din curse.

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 13:43

Vezi și

O aeronavă a survolat Clujul timp de o oră și 15 minute, dar nu a putut ateriza din cauza ceții şi s-a întors la Sibiu, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Haos pe aeroportul din Cluj

Alte 4 avioane Wizz Air au aterizat pe alte aeroporturi și nu pot fi mutate la Cluj-Napoca din cauza vizibilității reduse. Totodată mai multe zboruri Wizz spre și dinspre Cluj au întârzieri de câteva ore. Zborurile Wizz dintre Cluj Napoca și Barcelona, Eindhoven şi Istanbul au fost anulate, conform boardingpass.ro.

Sute de oameni au format cozi uriaşe așteptând să plece. Traficul aerian este însă în continuare dat peste cap din cauza ceţii dense. Aglomeraţia a creat un adevărat haos, iar călătorii aşteaptă vești cu privire la zborurile pentru care au bilete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Haos pe aeroportul din Cluj: Zboruri anulate sau întârziate din cauza ceţii. Sute de oameni sunt blocaţi