Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Toplița a sfârșit ucis de soție. Femeia băuse mai multe pahare și l-a înjunghiat, după o ceartă

Un bărbat de 59 de ani din Toplița, județul Harghita, a murit la spital după ce a fost înjunghiat de concubina lui. Femeia a fost internată la psihiatrie.

de Redactia Observator

la 28.06.2024 , 15:43

locul crimei
Un bărbat din Toplița a sfârșit ucis de soție. Femeia băuse mai multe pahare și l-a înjunghiat, după o ceartă - Shutterstock (arhivă)

Polițiștii din Toplița au fost sesizați, joi seara, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat din municipiu ar fi fost înjunghiat în locuință.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că o femeie de 63 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan iscat între aceasta și concubinul său, de 59 de ani, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri în zona abdomenului, cu un obiect tăietor înțepător.

Bărbatul înjunghiat de soție în Toplița a fost transportat la spital, unde a murit

Articolul continuă după reclamă

Față de femeia în cauză, procurorul de caz a dispus măsura internării nevoluntare la Spitalul de Psihiatrie din Tulgheș.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie raportat la omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Un bărbat din Toplița a sfârșit ucis de soție. Femeia băuse mai multe pahare și l-a înjunghiat, după o ceartă