Antena Meniu Search
x

Video "Hopa! O maşină în vale. Vai de capul nostru!" Tânăr de 21 de ani, prăpăd pe o șosea din Maramureș. A băut cu prietenii şi apoi a plonjat cu maşina plină de bere în râu

A băut bine cu prietenii, după care s-a urcat încrezător la volan, deşi nu avea permis, şi i-a scos la o plimbare pe tovarăşii de pahar. Este isprava unui tânăr de 21 de ani, din Baia Mare, care i-a furat maşina tatălui său, pentru a impresiona. După o cursă nebună, în care a rupt gardurile a două curţi şi a plonjat cu maşina într-un râu, a ajuns pe patul de spital.

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 09:23

Vezi și

Un tânăr de 21 de ani, fără permis, a făcut prăpăd la volan şi a zburat cu maşina în albia unui râu din Maramureş.

Localnică: Aşa ceva! Vai de capul nostru!

Goana nebună a început vineri seara, pe străzile din Baia Mare. Băiatul a furat maşina de la părinţi, a luat cu el doi prieteni, de 22 şi 37 de ani, şi au plecat să bea pe malul unui lac. Spre dimineţă, cei trei au plecat cu maşina să cumpere şi mai multă băutură. N-au ajuns departe.

Șoferul este în comă

Pe acelaşi subiect

Localnic: O bubuitură, ca o bombă, explozie. Am ieşit pe stradă şi n-am văzut nimic, nimic. Apoi, dacă am umblat prin curte, atunci am văzut. Hopa! O maşină în vale.

Tânărul a intrat cu viteză extrem de mare pe un drum naţional şi a pus la pământ gardul unor localnici. Nu s-a oprit aici, a doborât şi al doilea gard. Apoi a ajuns cu maşina în râul din spatele casei. Localnicii au tras spaima vieţii lor.

Localnică: Uită-te la gard, omule, ce e aici. Doamne ferește! Am sunat-o pe vecina asta, că eu n-am avut putere.

Victimele au reuşit să iasă singure din autoturism. La un control mai amănunţit, poliţiştii au găsit maşina plină cu bere. Cele trei victime au fost transportate la spital. Şoferul e în comă şi i s-au recoltat la spital probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Hopa! O maşină în vale. Vai de capul nostru!" Tânăr de 21 de ani, prăpăd pe o șosea din Maramureș. A băut cu prietenii şi apoi a plonjat cu maşina plină de bere în râu