Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un hoţ luat-o razna, după ce a spart un magazin din Timişoara. Poliţiştii l-au găsit învârtindu-se în cerc, deşi uşa era larg deschisă

Un hoţ a intrat în panică totală, dupa o spargere, la un magazin din Timisoara. Alarma s-a declanşat, iar zgomotul asurzitor se pare că l-a destabilizat total.

de Redactia Observator

la 27.12.2017 , 20:11

Un hoţ luat-o razna, după ce a spart un magazin din Timişoara. Poliţiştii l-au găsit învârtindu-se în cerc, deşi uşa era larg deschisă

Un hoţ a intrat în panică totală, dupa o spargere, la un magazin din Timisoara. Alarma s-a declanşat, iar zgomotul asurzitor se pare că l-a destabilizat în aşa hal, încât poliţiştii l-au găsit învârtindu-se în cerc, înăuntrul magazinului, cu uşa larg deschisă.

Jaful a avut loc in Complexul Studentesc din Timisoara. Cand au ajuns la fata locului, agentii au ramas uimiti sa vada ca usa de acces era tandari, iar in interior era un barbat extrem de agitat care se invartea fara rost.

Politistii s-au apropiat si si-au dat seama ca individul era paralizat de frica. Dupa ce s-a declansat alarma, omul s-a speriat ingrozitor si n-a mai stiut nici sa iasa.

Articolul continuă după reclamă

Agentii i-au cerut sa vina afara, insa barbatul n-a facut un pas, asa ca politistii au intrat dupa el si l-au imobilizat. Hotul a fost incredintat politistilor de la Sectia 2. (sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un hoţ luat-o razna, după ce a spart un magazin din Timişoara. Poliţiştii l-au găsit învârtindu-se în cerc, deşi uşa era larg deschisă