Antena Meniu Search
x

Hotelul din Capitală care a luat foc nu avea autorizație de securitate la incendiu

Încă o dovadă că în România lucrurile funcționează la voia întâmplării. Hotelul la care a izbucnit incendiul de marți dimineața, din Capitală, nu deține autorizație de securitate la incendiu, potrivit ISU București - Ilfov.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 15:43

Potrivit ISU București - Ilfov, obiectivul care are ca destinație de hotel, la care s-a produs incendiul de marți dimineață, nu deține autorizație de securitate la incendiu.

Fără autorizație de securitate la incendiu

„După încheierea operațiunilor de stingere a incendiului, inspectorii de prevenire au efectuat o verificare a construcției și au solicitat administratorului documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor. Întrucât administratorul nu a fost în măsură să prezinte documentele solicitate, acțiunea de control va continua până la clarificarea situației”, transmite ISU București-Ilfov.

Un incendiu a izbucnit marți dimineață pe acoperișul unui hotel din București, situat pe Splaiul Independenței. Suprafața afectată este de 100 mp. Au fost evacuate 20 de persoane. Nu au fost înregistrate victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Hotelul din Capitală care a luat foc nu avea autorizație de securitate la incendiu