Antena Meniu Search
x

Video Hoţul din benzinărie, rămas singur în timpul jafului. Complicelui său i-a fost frică să intre, aşa că a rămas de pază la uşă

Jaf aproape ca-n filme într-o benzinărie din Capitală! Băut bine, cu faţa acoperită şi cu ochelari de soare, un tânăr de 18 ani a intrat într-o staţie de alimentare din Sectorul 2. A ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol, iar apoi s-a făcut nevăzut. Pistolul era însă de recuzită, iar tânărul a reuşit să fure doar băutură şi ţigări. Mai mult, complicelui său i-a fost frică să intre, aşa că a rămas de pază la uşă. Poliţiştii i-au prins după două zile. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 21.10.2022, 19:26

Vezi și

Este scena de acţiune surprinsă marţi noapte de camerele de supraveghere ale unei benzinării de pe şoseaua Colentina. Cu gluga trasă pe cap, ochelari de soare la ochi, faţa acoperită şi cu un pistol în mână, un tânăr de 18 ani bagă într-o sacoşă cartuşe de ţigări. Apoi pleacă din faţa tejghelei ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Întreg scenariul a fost pus la cale împreună cu un alt bărbat, de 32 de ani. Sursele Observator spun că amândoi băuseră bine înainte de a merge la furat. 

Andre Rotaru, reporter Observator: Jaful a avut loc la această benzinărie. Surse din anchetă spun că cei doi bărbaţi plănuiau iniţial să acţioneze împreună, însă celui de 32 de ani i s-ar fi făcut frică în ultimul moment, şi a fi decis să rămână de pază, la intrarea în benzinărie. 

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile

Angajaţii staţiei au anunţat poliţia imediat după ce scena a luat sfârşit iar cei doi bărbaţi s-au făcut nevăzuţi. Chiar dacă au vrut să execute un jaf ca-n filme, chiar şi prada celor doi a fost mai mult de recuzită. 

Pe acelaşi subiect

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt DGPMB: Ar fi reuşit să sustragă mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice. Cercetările au fost preluate în scurt timp de serviciul de investigaţii criminale şi în numai două zile au reuşit să identifice persoanele bănuite de sărvârşirea faptei.

Anchetatorii au descins ieri la locuinţa celui surprins în timp ce flutura arma în faţa vânzătoarei. 

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt DGPMB: A fost depistat principalul suspect şi de asemenea au fost găsite la percheziţie obiectele vestimentare pe care le-a avut asupra lui şi arma tip airsoft pe care a folosit-o la săvârşirea faptei. 

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi pentru 30 de zile, acuzaţi de tâlhărie calificată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Hoţul din benzinărie, rămas singur în timpul jafului. Complicelui său i-a fost frică să intre, aşa că a rămas de pază la uşă