Antena Meniu Search
x

Video Ziua în care bancurile cu polițiști au devenit realitate. Un tânăr beat le-a furat mașina, a amendat câțiva șoferi și apoi a jucat banii la păcănele

A fost noaptea erorilor pentru poliţiştii din Sibiu. Au prins un şofer beat în trafic şi l-au dus la audieri. Într-un moment de neatenţie, individul a fugit din sediu şi le-a furat autospeciala. Apoi, cu chipiul pe cap, s-a dat drept poliţist şi a început să oprească şoferi pe stradă. Simţindu-se norocos, a parcat în faţa unei săli de jocuri şi a băgat la păcănele. "Vigilenţa" poliţiştilor de la Sibiu a ajuns până la cel mai înal nivel.  "Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs", a fost reacţia ministrului Bode. 

de Andrei Naiţă

la 22.10.2022, 12:54

Vezi și

A fost o seară demnă de cascadorii râsului sau de bancurile cu poliţişti. În timp ce era la audieri, un şofer prins beat la volanul unei maşini neînmatriculate a furat cheile unei autospeciale parcate chiar în faţa Inspectoratului de Poliţie din Sibiu. A plecat cu maşina firesc, nederanjat de nimeni, şi şi-a intrat rapid în rol. 

Lucian Bode, ministrul de Interne: Respectivul cetăţean, în stare de ebrietate începe să se creadă poliţist, opreşte participanţi la trafic, să le ceară documentele.

Un șofer oprit de falsul polițist și-a dat seama că ceva este în neregulă

Unul dintre şoferii opriţi de falsul om al legii şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi a sunat la 112. Abia atunci poliţiştii sibieni au observat dispariţia maşinii. Imediat, au început căutările în întreg judeţul. Bărbatul de 23 de ani a fost găsit la 15 kilometri de Sibiu. Cu maşina de poliţie parcată în faţa unei săli de jocuri, simţindu-se norocos, tânărul juca la păcănele. Isprava lui a ajuns până la cel mai înalt nivel. 

Pe acelaşi subiect

Lucian Bode, ministrul de Interne: Cum s-a ajuns aici, cum a reuşit cetăţeanul în stare de ebrietate să facă acest lucru, nu am cum să vă spun. 

Nicolae Ciucă, premierul României: Înseamnă că în atribuirea atribuţiilor profesionale au probleme şi nu trebuie să avem astfel de evenimente. 

Doar că nu este singurul astfel de eveniment care arată lacune grave în sistem. În urmă cu doar trei săptămâni, o altă maşină de poliţie, culmea, de la acelaşi Inspectorat, a fost spartă de hoţi chiar în faţa instituţiei. Indivizii încă nu au fost găsiţi, deşi, au fost suprinşi şi de camerele de supraveghere. 

Tânărul cu pretenţii de poliţist a fost reţinut şi va fi cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, furt şi uzurpare de calităţi oficiale. 

.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ziua în care bancurile cu polițiști au devenit realitate. Un tânăr beat le-a furat mașina, a amendat câțiva șoferi și apoi a jucat banii la păcănele