Antena Meniu Search
x

Trei din trei: Băut, fără permis şi cu maşina furată. Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti pe un drum din Galaţi

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti după ce a fost depistat băut şi fără permis la volanul unei maşini furate, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

de Redactia Observator

la 16.10.2022, 15:54

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au depistat în trafic un bărbat de 29 ani din satul Odaia Manolache, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit faptul că autoturismul pe care acesta îl conducea a fost sustras de la concubinului nepoatei sale. Cei doi se aflau în vizită la domiciliul bărbatului de 29 ani, iar când aceştia dormeau a luat cheia de la maşină lăsată pe o masă din locuinţă şi a plecat fără consimţământul proprietarului.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi furt în scop de folosinţă. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei din trei: Băut, fără permis şi cu maşina furată. Un tânăr de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti pe un drum din Galaţi