Antena Meniu Search
x

Video I-a ademenit cu dulciuri, apoi i-a violat pe cei doi băieței de 7 și 12 ani, în casa din Mangalia. De frică, n-au spus nimănui ce le făcea bărbatul de 36 de ani

Copilărie distrusă pentru doi băieţi de 7 şi 12 ani din Mangalia, ademeniţi cu dulciuri şi bani de un pedofil care i-a batjocorit la el în casă. De frică şi de ruşine, copiii nu au povestit acasă ce au păţit. Totul a ieşit la suprafaţă când doi poliţişti au mers la şcoala lor, într-o acţiune de prevenţie. Băieţii au prins curaj şi au dezvăluit trauma prin care au trecut.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.10.2023, 19:24

Vezi și

Bărbatul de 36 de ani nu a arătat niciun semn de remuşcare în faţa judecătorilor în faţa cărora a fost dus cu propunere de aresatre preventivă pentru faptele sale. 

Andreea Filip, reporter Observator: Copiii erau abordaţi aici, pe faleză şi ademeniţi cu bani şi dulciuri. Odată ce-i convingea să meargă cu el, bărbatul îi ducea în apartamentul său din Mangalia.

Copiii au ţinut secret coşmarul prin care au trecut. Şi probabil că nu ar fi povestit niciodată, dacă nu ar fi fost convinşi la şcoală să se destăinuite. Doi poliţişti care făceau o oră de prevenţie printre elevi şi-au dat seama că micuţii sunt îngroziţi de ceva şi aşa au aflat adevărul de la ei.

Copiii au ţinut secret coşmarul prin care au trecut

Pe acelaşi subiect

Sorin Mihai, șef ISJ Constanța: Această situaţie a fost identificată tocmai în urma unor activităţi comune de prevenire şi  conştientizare,  să intensificăm aceste activităţi să vedem dacă sunt şi alte situaţii similare în care trebuie să intervenim.

Telefonica Olimpia Ceara, IPJ Constanta: Din cercetări a reieșit că acesta ar fi întreținut mai multe raporturi sexuale cu doi minori, de 7 ani și respectiv 12 ani. Raporturile sexuale ar fi avut loc la domiciliul bărbatului, în schimbul unor sume modice de bani sau dulciuri.

Cei doi minori vor fi consiliaţi, însă vor avea nevoie de ani de zile, spun experţii, pentru a depăşi experienţa traumatizantă.

Locuitorii din Mangalia, şocaţi de cele întâmplate

Radu Leca, psiholog: Una dintre cele mai mari traume, egală cu notiunea de moarte a parintilor. Copiii au nevoie de o autoritate care sa ii ajute in mod real sa treaca peste această traumă extinsă oribilă, din toate punctele de vedere. 

Locuitorii din Mangalia sunt şocaţi de cele întâmplate.

"Eu am trei copii. Două lucruri i-am învăţat şi am insistat, să nu aibă încredere în persoane străine şi cum sa traverseze strada, mi se par cele mai mari pericole în acest moment pentru copii în Romania."

Suspectul lucra pe şantierul naval, în Mangalia, când a fost ridicat de poliţişti. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă 9 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » I-a ademenit cu dulciuri, apoi i-a violat pe cei doi băieței de 7 și 12 ani, în casa din Mangalia. De frică, n-au spus nimănui ce le făcea bărbatul de 36 de ani