Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "I-a dat bună ziua, el a crezut că se dă la ea". Şi-ar fi ucis iubita după o criză de gelozie, apoi şi-a luat zilele. Filmul crimei din Sectorul 4

Crimă urmată de sinucidere, într-un apartament din Bucureşti. Într-o criză de gelozie, cel mai probabil, un bărbat și-a omorât cu sălbăticie iubita, apoi și-a pus capăt zilelor. Descoperirea şocantă a fost făcută de nepotul femeii, îngrijorat că nu-i mai răspunde la telefon. Vecinii spun că individul îşi teroriza iubita, iar în ziua dinaintea crimei s-ar fi auzit scandal din locuinţa celor doi.

de Denisa Dicu

la 20.07.2024 , 19:29

Cei doi aveau în jur de 40 de ani şi aveau o relaţie de mai bine de 10 ani. Locuiau împreună într-un apartament din Sectorul 4, iar vecinii spun că biata femeie trăia în teroare. Îl descriu pe bărbat ca un tip extrem de gelos, retras, mereu pus pe scandal.

"Niciodată nu stătea cu nimeni de vorbă. doar cu capul în jos. Ea încerca să spună bună ziua, dar dacă îl ştia pe el în spate, fugea. Îl ştia foarte gelos, chiar am avut un vecin, i-a dat bună ziua şi el a crezut că se dă la ea. I-a făcut reclamaţie la poliţie", mărturiseşte un vecin.

Nepotul femeii a alertat poliţia

Vezi și

Cel mai probabil, tot o criză de gelozie a dus şi la tragedie. În ziua crimei, ar fi izbucnit un nou scandal. Nepotul femeii a avut primele suspiciuni atunci când mătușa sa nu răspundea la telefon. A venit pana aici și când a văzut ca nu ii răspunde nimeni la ușa, a decis sa sune la 112. Ajunşi în faţa uşii, poliţiştii au chemat întăriri.

Pe acelaşi subiect

Cum apartamentul în care locuiau cei doi este la parterul blocului, politiştii i-au chemat pe pompieri pentru a îndepărta acest grilaj de la fereastră. Astfel, au reuşit să intre în apartament. Când au ajuns în interior, au descoperit cadavrele.

Femeia zăcea într-o baltă de sânge

Imaginea a fost şocantă. Femeia zăcea într-o baltă de sânge pe un pat în dormitor. Pe hol, era cadavrul bărbatului. Ambii aveau trupurile pline de lovituri de cuţit. Din probele adunate, anchetatorii şi-au dat seama că la mijloc ar fi vorba de o crimă urmată de sinucidere. Surse Observator spun că bărbatul ar fi fost internat în trecut la un spital de psihiatrie.

"Poţi să te desparţi de un om dacă nu ai încredere în el, dar să-l omori, ca apoi să te omori este prea absurd gestul. Fenomenul de criminalitate în cuplu a crescut, chiar dacă legislaţia a fost imbunătăţită, ordinele de protecţie au mai liniştit apele. Dar nici acelea nu sunt o cetate în care să te ascunzi", explică Dan Antonescu, expert criminalist.

În ultimii 8 ani, aproape 500 de românce au fost ucise de partenerii de viaţă.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "I-a dat bună ziua, el a crezut că se dă la ea". Şi-ar fi ucis iubita după o criză de gelozie, apoi şi-a luat zilele. Filmul crimei din Sectorul 4