Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ia uitaţi-vă cum arde!" Doi fotbalişti camerunezi, blocaţi într-o mansardă în flăcări, la Piteşti. Un tânăr s-a aruncat în foc, pentru a-i salva

Clipe de panică, ieri după-amiază, după ce mansarda unei case din Piteşti a fost cuprinsă de flăcări. Doi fotbalişti naționalitate cameruneză care joacă la o echipă din liga a treia au fost prinşi în interiorul locuinţei. Tinerii au fost salvaţi la timp de fiul proproietarului locuinţei. Fără să ezite, bărbatul s-a aruncat în foc pentru a-i ajuta pe sportivi.     

de Mariana Zaharia

la 02.09.2024 , 09:42

Ia uitaţi-vă cum arde! Mamă! S-a auzit bubuitura când a ieşit fumul.

Incendiu în Piteşti. Doi fotbalişti, prinşi în infern

Alertaţi de fumul gros, dar şi de flăcările care se exindeau cu repeziciune, vecinii au dat imediat alarma. În mijlocul infernului au fost prinşi cei doi sportivi. Ajuns la locuinţa cuprinsă de flăcări, fiul proprietarilor nu a mai aşteptat sosirea salvatorilor şi a sărit să îi salveze pe fotbalişti. Ca printr-o minune, toţi trei au scăpat doar cu răni uşoare.

Vezi și

"Incendiul se manifesta violent la nivelul mansardei. Am constat că au fost două persoane autovecauate", a declarat Nicolae Anghelescu, ISU Argeş.

Salvatorii le-au acordat ingrijiri medicale celor trei victime. Unul dintre fotbalişti, un tânăr de 21 de ani de naționalitate cameruneză, a fost transportat la spital din cauza unei intoxicaţii cu fum.  

Mariana Zaharia Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Ia uitaţi-vă cum arde!" Doi fotbalişti camerunezi, blocaţi într-o mansardă în flăcări, la Piteşti. Un tânăr s-a aruncat în foc, pentru a-i salva