Antena Meniu Search
x

Video "Ia, uite, 0.48 alcoolemie". Un şofer beat şi cu permisul anulat a făcut prăpăd pe o şosea din Mehedinţi. Un tată şi fiica lui, la spital

Băut și cu permisul anulat, un bărbat s-a urcat la volan și a făcut prăpăd aseară pe o şosea din Drobeta Turnu Severin. A provocat un accident rutier, în urma căruia două persoane au ajuns cu răni grave la spital. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 08:17

Vezi și

Într-o intersecţie de pe o stradă principală din oraş, bărbatul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, şi a lovit în plin o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului, mașina lovită a ricoșat la zece metri de locul accidentul. O fată de 14 ani şi tatăl ei au fost răniţi.

Cornelia Bernardi, medic SJA Mehedinți: Două victime, tatăl, şoferul, cu politraumatism minor, iar fetiţa de 14 ani minoră cu o traumă craniană şi traumă de hemitorace stâng. Au fost duşi la spital împreună cu echipajul de prim ajutor Severin pentru investigaţii. 

Oamenii legii au constat că şoferul nu avea permis, şi mai şi băuse înainte să se urce la volan. 

Mihai Marin, IPJ Mehedinți: Din cercetările la faţa locului, a rezultat faptul că un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere anulat a pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. A rezultat un test de 0,48mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Poliția a deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ia, uite, 0.48 alcoolemie". Un şofer beat şi cu permisul anulat a făcut prăpăd pe o şosea din Mehedinţi. Un tată şi fiica lui, la spital