Antena Meniu Search
x

Iată cum șoferul unei betoniere seamănă teroare în trafic, ratează la mustață un troleibuz plin cu oameni și gonește pe contrasens (VIDEO)

Șoferul unei betoniere, care mergea pe contrasens, era să măture mai multe mașini pe strada Primăverii, din Mănăștur, evitând și un troleibuz plin cu oameni.

Iată cum șoferul unei betoniere seamănă teroare în trafic, ratează la mustață un troleibuz plin cu oameni și gonește pe contrasens (VIDEO)

Șoferul unei betoniere era să ”măture” mai multe mașini pe strada Primăverii, din Mănăștur, Cluj, evitând și un troleibuz care a încetinit când a văzut că autovehiculul de mare tonaj era pe contrasens. 

”Astăzi 11/17/2017 la 16:26 pe strada Primăverii din Mănăștur o betonieră s-a angajat în depășire, aproape să lovească mașinile care circulau regulamentar, urmând apoi ca un troleibuz să-l evite. Din păcate nu i-am reținut numărul de înmatriculare. Doresc să se publice acest video, poate găsim șoferul inconștient să plătească înainte de a genera un carnagiu. Cifa aia are peste 20 de tone, vă dați seama ce s-ar fi putut întâmpla dacă intra frontal în troleibuzul plin cu oameni?”, a relatat un martor la tot incidentul. (sursa)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Iată cum șoferul unei betoniere seamănă teroare în trafic, ratează la mustață un troleibuz plin cu oameni și gonește pe contrasens (VIDEO)