Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ideea inedită a Anei care face furori pe reţelele sociale. Produsul e fabricat în Belgia: "Un vis mai vechi al meu"

La sfârșit de iunie, lanurile cu lavandă sunt destinaţie de weekend pentru o ședință care să facă furori pe reţelele sociale. În Târgu Jiu, unde are loc un festival cu tradiție deja, vizitatorii au avut parte pe lângă decorul colorat și de surprize dulci: praline şi ciocolată cu lavandă. 

de Diana Speretoiu

la 22.06.2024 , 20:06

Nu suntem în Provence, ci într-un cartier din Târgu Jiu. Dar atmosfera e ca într-un film. Şedinţa foto în marea mov este unul dintre cele mai aşteptate momente ale verii. Lanul de lavandă, decorul rustic şi căsuţa din grădină fac ca acest tablou să fie unul de poveste. 

Tinerii au împletit coronițe de sânziene și au făcut poze în costume populare. 

"Peisajul este splendid, costumele noastre sunt nemaipomenite si am venit aici cu un spectacol de sânziene. Noi am pus coroniţele de sânziene, dar uitaţi, galbenul păleşte deja în faţa culorii lavandei", ne spune un turist.

Vezi și

Ciocolată cu lavandă pentru turişti

Pe acelaşi subiect

Surpriza din acest an a festivalului a fost că pe lângă sirop, limonadă și decorațiuni, vizitatorii au descoperit și pralinele cu lavandă. Bomboanele sunt realizate de ciocolatieri belgieni. Ideea a fost a Anei. 

"E un vis mai vechi al meu, am încercat să fac o combinaţie între ciocolată şi lavandă.  Am ajuns la această carte care pentru mine e povestea dulce a lavandei, sunt 12 praline, momentan avem 2 sortimente gata, însă al treilea va fi gata în iulie", ne spune organizatoarea evenimentului, Ana.

Festivalul continuă și mâine.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Ideea inedită a Anei care face furori pe reţelele sociale. Produsul e fabricat în Belgia: "Un vis mai vechi al meu"