Antena Meniu Search
x

Video Idei de cadouri de Moş Nicolae. Darul cel mai căutat pentru cei mici poate ajunge și la 350 de lei: "Sunt la mare căutare, ca în fiecare an"

Magia Sărbătorilor începe în această noapte când Moş Nicolae aduce primele cadouri. Toţi ochii sunt pe ghete şi ghetuţe. Ajutoarele Moşului au cucerit magazinele în căutarea darurilor perfecte. Lista de dorinţe a copillor e interminabilă, dar un lucru e cert, nimeni nu vrea să primească "tradiţionala" nuieluşă.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 05.12.2023, 20:06

Vezi și

Dominic are doar doi ani dar ştie deja ce trebuie să facă pentru ca Moşul să-l viziteze la noapte! Îşi curăţă de zor ghetuţele pentru a-l convinge că merită cele mai frumoase cadouri.

Pe ultima sută de metri, Katia a plecat în magazinul de jucării, pentru a identifica exact păpuşa pe care o vrea de la moş. Dorinţele sunt diverse: de la cărţi şi pluşuri la maşinuţe cu telecomandă sau console de jocuri. Părinţii rămân ajutoarele de nădejde ale moşului.

Magia Sărbătorilor începe în această noapte când Moş Nicolae aduce primele cadouri

Ingrid Târziu, reporter Observator: La mare căutare rămân în continuare şi jucăriile clasice, precum păpuşile sau maşinuţele. Pentru pasionaţii de tehnologie, însă, Moş Nicolae va veni cu jocuri video.

Pe acelaşi subiect

Părinte: Fetiţa mea e mică şi o să primească o păpuşă. Nu tebuie să-i învăţăm că trebuie să merite mult de fiecare sărbătoare!

Părinte: Mă uit la un joc pentru Playstation 4 pentru băieţelul meu. E vârsta, la 13 ani, cam asta şi-ar dori!

Cosmin Burducea, director magazin electronice: Consolele sunt la mare căutare, ca în fiecare an. Jocurile pleacă de la 100 de lei şi pot ajunge până la 300-350 pentru jocurile mai recent lansate.

Anii trec, dar unele tradiţii rămân neschimbate. Nostalgicii strecoară în ghete şi nuiele frumos împodobite. În Gorj, li se spune botiţe. Tot aici părinţii care nu au fost cuminţi primesc o coadă de mătură.

Părinte: Să ştiţi că îi punem nuieluşă! Dar e doar avertizare, pentru că nu se mai foloseşte!

În Maramureş, Moș Nicolae îi învață pe cei mici că trebuie să şi ofere daruri nu doar să primească. La Vânătoarea de Cadouri, regula spune că cine găseşte darul ascuns în parc, trebuie pună în loc un altul.

Legenda spune că în noaptea aceasta Moş Nicolae va păşi în casele copiilor din toată lumea. În Germania, cei mici îi pregătesc Moşului şi câţiva morcovi pentru caii săi, iar în Olanda, Moşul ajunge pe mare. În Franţa, se spune că bătrânelul vine însoţit de un măgăruş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Idei de cadouri de Moş Nicolae. Darul cel mai căutat pentru cei mici poate ajunge și la 350 de lei: "Sunt la mare căutare, ca în fiecare an"