Antena Meniu Search
x

Video "Îi dau un levier în cap şi mă duc în puşcărie". Şoferul unui microbuz, filmat în timp ce ameninţă pasagerii cu o rangă pe o rută din Iaşi

Călătorie de coşmar pentru pasagerii unui microbuz din judeţul Iaşi. Şoferul, care este şi patronul firmei de transport, a fost filmat în timp ce jigneşte şi ameninţă oamenii cu o rangă. Iată imaginile cu dialogul incredibil! Deşi revoltaţi de atitudinea şoferului, călătorii nu au făcut până acum nicio plângere împotriva lui.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 13:58

Vezi și

Şofer: Primul care vine şi mă scoate din sărite... uite-l aici! E fier brut, aici l-am pus. Îi dau un levier în cap şi mă duc în puşcărie şi gata! Am terminat. Tot nemulţumiţi, tot atâta "haide, că-i târziu", hai că nu ştiu ce... Dar ce? Am crescut porci împreună? Eu am două facultăţi, doamnă. Oricând îmi găsesc loc de muncă să mă duc oriunde în lumea asta. Sunt alţii care nu ştiu să scrie aici şi vii tu şi mă înjuri de mamă?

De la ce ar fi pornit totul

Întreaga discuţie ar fi pornit de la o ceartă ce ar fi avut loc între şofer, care este într-adevăr şi patronul firmei de transport, şi o femeie care călătorea în microbuz, care ar fi întrebat despre programul acelei rute după o anumite întârziere, însă în cele din urmă discuţia a devenit una violentă, a fost înregistrată pe traseu de către călători dar aceştia nu îi răspund şoferului şi până la acest moment nici nu s-a despus vreo plângere la poliţie şi nici vreo sesizare la Primăria din comuna Ciurea.

Şoferul se pare că ar fi nemulţumim nu numai de atitudinea călătorilor, ci şi de preţul pe care l-ar solicita pentru o cursă, 5 lei pentru un drum de aproximativ 8 km şi ar dori să dubleze acest preţ, susţin călătorii. Astfel, ar fi avut loc aceste discuţii aprinse. Între timp primarul din localitate a aflat şi el despre tot ce s-a întâmplat şi l-a chemat pe patronul firmei de transport pentru a lămuri întreaga situaţie.

Poliţiştiii fac verificări pentru că a apărut în spaţiul public şi va rămâne de văzut dacă va fi tras la răspundere şi din punct de vedere legal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Îi dau un levier în cap şi mă duc în puşcărie". Şoferul unui microbuz, filmat în timp ce ameninţă pasagerii cu o rangă pe o rută din Iaşi