Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice de la accidentul în care a murit cântăreața Anamaria Pop (Video)

Imagini dramatice au fost surprinse în accidentul în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Mașina artistei a fost distrusă de impactul puternic cu un copac.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 18.08.2019, 21:57

Cântăreața de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un accident rutier în Maramureș Vezi și

Imagini dramatice au fost surprinse în accidentul în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Mașina artistei a fost distrusă de impactul puternic cu un copac.

O înregistrare video amator a surprins momentul în care pompierii au intervenit la locul accidentului din Cicârlău, Maramureș, unde a murit cântăreața Anamaria Pop.

Artista era la volanul mașinii Volkswagen, în care se afla și un pasager. Venea dinspre localitatea Seini, către Baia Mare. Pe DN1C, în raza localității Cicârlău, a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil, a izbit un copac din stânga direcției de mers. În urma impactului, mașina a fost aruncată într-un șanț.

Potrivit anchetatorilor, nu sunt urme de frânare la locul accidentului. Martorii spun că, foarte probabil, cântăreața de muzică populară ar fi adormit la volan.

Anamaria Pop a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Pasagerul din dreapta a fost rănit și a fost transportat la spital cu fracturi la un picior.

Anamaria Pop în costum popular

În vârstă de 37 de ani, Anamaria Pop avea doi copii și era cântăreață de muzică populară. Ea a absolvit însă școala de asistenți medicali și a fost și voluntar la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini dramatice de la accidentul în care a murit cântăreața Anamaria Pop (Video)