Antena Meniu Search
x

Noi imagini din camera în care Alexandra Măceşanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă

Noi imagini cu camera în care Alexandra Măceşanu a fost ţinută sechestrată şi cel mai probabil ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, din casa din Caracal.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.02.2020, 15:26

Noi imagini cu camera în care Alexandra Măceşanu a fost ţinută sechestrată şi cel mai probabil ucisă de criminalul în serie Gheorghe Dincă, din casa din Caracal, au ieşit la iveală.

O serie de imagini cu camera în care fata de 15 ani a fost ţinută sechestrată, abuzată şi apoi ucisă au fost obţinute de reporterii Observator, precum şi cu alte camere şi anexe din casa lui Dincă din Caracal.

Atât în camera în care a fost ţinută Alexandra Măceşanu, dar şi în restul camerelor, se poate observa un haos de neimaginat, lucruri aruncate la întâmplare şi mizerie.

În această cameră, Gheorghe Dincă a dus-o pe Alexandra şi a legat-o pentru a nu scăpa.

Pe acelaşi subiect

Pe 24 iulie 2019, Alexandra a fost răpită de Gheorghe Dincă, după ce s-a urcat în maşina lui, la ocazie, pentru a ajunge în Caracal.

Camera din care Alexandra Măceşanu a sunat la 112 pentru ajutor

Timp de aproape 24 de ore, fata a fost ţinută legată, abuzată şi apoi ucisă fără milă în casa lui Dincă din Caracal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua zi, pe 25 iulie, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla singură în casă, Alexandra a găsit un telefon de pe care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

Câteva ore mai târziu, fata de 15 ani a fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Criminalul din Caracal a povestit că după ce a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, i-a ars trupul într-un butoi pe care îl avea în curte.

Poliţiştii au reuşit să localizeze telefonul de pe care fata a făcut apelurile la 112, însă a fost prea târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi imagini din camera în care Alexandra Măceşanu a fost ucisă de Gheorghe Dincă