Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu hoaţele care au furat lucrurile unor tineri dintr-un club din Bucureşti. Una dintre femei a fost reţinută 

Poliţia Capitalei a făcut publice mai multe imagini cu trei femei despre care se crede că ar fi furat lucrurile tinerilor aflaţi într-un club din Sectorul 3. Oamenii cer ajutorul victimelor care le recunosc pe cele trei femei din imagini. Acestea ar avea între 17 şi 27 de ani şi sunt suspectate şi de alte infracţiuni. 

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 14:00

Vezi și

Poliţia Capitalei cere sprijinul oamenilor pentru identificarea persoanelor care au fost victimele unor furturi calificate, fapte comise de trei femei, începând din luna ianuarie. Poliţiştii au făcut publice imagini cu cele trei tinere.

Până acum, una dintre victime ar fi anunţat deja că persoanele din imagini au lăsat-o fără geacă în urmă cu aproximativ o lună. Femeia a declarat poliţiştilor că în buzunarele gecii ar fi avut bunuri personale valoroase, dar şi 3000 de lei. 

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost comisă de către trei femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani. De asemenea, probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitele ar mai fi comis şi alte infracţiuni”, a arătat, vineri, Poliţia Capitalei, potrivit News.

Una dintre femei, reţinută pentru 24 de ore

Pe acelaşi subiect

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, cele trei fiind găsite şi duse la audieri. Una dintre femei, în vârstă de 27 de ani a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore, ulterior fiind plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, celelalte două femei fiind cercetate în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 3, pentru furt calificat în formă continuată.

Vineri, poliţiştii au dat publicităţii imagini video cu cele trei.

”Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor şi adresează rugămintea ca persoanele asupra cărora femeile prezentate în imaginile video ar fi săvârşit infracţiuni să anunţe Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi - Regina Elisabeta nr. 7-9, Sector 3 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, a arătat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Imagini cu hoaţele care au furat lucrurile unor tineri dintr-un club din Bucureşti. Una dintre femei a fost reţinută