Antena Meniu Search
x

Video Femeie tâlhărită în lift. Cele două hoaţe au furat aproape 5.000 de euro, banii strânşi de victimă pentru operaţia mamei

O femeie în vârstă de 69 de ani a fost tâlhărită chiar în scara blocului de suma de 25 de mii de lei. Victima ar fi scos de la bancă banii pentru o operaţie şi ar fi fost urmărită de două femei. Cele două hoaţe sunt cunoscute cu antecedente penale. Una dintre ele a fost reţinută de poliţişti.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.08.2022, 16:48

Vezi și

Cele două femei au prins-o pe vârstnică la lift, în momentul în care a intrat în scara blocului. Au urmărit-o încă de când a scos banii de la bancomat. Victima chiar le-a spus hoațelor ca nu este indicat sa se urce toate trei in lift, însă femeile aveau deja planul făcut. Una dintre femei i-a acoperit geanta, iar cealalta i-a furat cei aproape 5.000 de euro cash.

Femeia ne-a povestit ca a scos banii pentru a-i plăti o operație mamei sale

Polițiștii au găsit-o pe una dintre femei, care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Agenții au recuperat integral prejudiciul. Ambele femei au antecedente pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Femeie tâlhărită în lift. Cele două hoaţe au furat aproape 5.000 de euro, banii strânşi de victimă pentru operaţia mamei