Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu ucigaşul educatoarei din Bucureşti, la 6 km de locul faptei. Criminalul dă vina pe victimă: "Un drac cu chip de înger. Mă batea"

Criminalul educatoarei din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti la 4 zile după ce şi-a ucis soţia. În tot acest timp, el se plimba nestingherit, nu foarte departe de locul crimei.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 16:09

Vezi și

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat, la un service auto aflat la doar 6 kilometri de casa în care şi-a ucis soţia. Soţul o ameninţa constant că îi va pune capăt vieţii, iar femeia era îngrozită, mai ales că acum patru luni poliţiştii nu au mai prelungit ordinul de protecţie împotriva bărbatului. Încurajat de acest lucru, le dădea şi celor două fete mesaje că mama lor va ajunge în ceruri. Orbit de gelozie şi neoprit de oamenii legii, şi-a dus promisiunea la capăt.

"A venit că i s-a rupt cureaua de accesorii la maşină. Îmi schimbaţi şi mie cureaua? V-o schimb... Nu-mi trecea prin cap că el e criminalul. Nici nu ziceai că a omorât pe cineva. Râdea", spun mecanicii din service-ul auto. Relaxat, s-a oferit chiar să-i cumpere mecanicului, de la magazinul din zonă, o sticlă cu apă rece. "Nu a stat pe lângă noi, tot a chiulit-o, ştii? I-am pus cureaua şi când să-i pornim maşina a venit poliţia aici. M-am trezit cu poliţia: 'Dă masca jos! Stai că te împuşc!' L-au luat, l-au încătuşat şi au plecat cu el", mai povestesc mecanicii.

Ce a spus bărbatul în instanţă

Dacă în faţa anchetatorilor sau a camerelor de luat vederi nu a scos niciun cuvânt, bărbatul a vorbit în faţa instanţei. În faţa judecătorilor el a făcut o declaraţie, singura de altfel, prin care lasă de înţeles că el ar fi fost cel agresat de soţie.

Pe acelaşi subiect

"Era de o răutate ieșită din comun. Drac cu chip de înger. Nu accepta sub nicio formă împăcarea. I-am zis că ne-am putea foarte ușor găși eu pe cineva și tu pe altcineva, dar mai tărziu vom regreta amândoi. Am luptat pentru ea și cele două fete și nu am vrut să de destrame căsnicia în ciuda caracterului.

Mă și bătea, uitați, am o zgârietură de la unghiile ei, mă bătea și mă făcea jegos. Mereu am bănuit o că dacă nu dorea să se împace cu mine avea pe altcineva. Eu i-am găsit locul de muncă la grădiniță prin intermediul surorii mele. Eram afectat pentru că solicita numeroase ordine de protecție, iar eu eram alungat trei luni din casa mea, timp în care nu puteam să-mi văd fetele și ea făcea ce voia ea. Am îmbrâncit-o, dar palma nu am ridicat o la ea niciodată, dimpotrivă, ea sarea la bătaie.

Ţipa mereu, zbiera și din jegos nu mă scotea, așa, între ghilimele jegos. M-am lăsat pe mine și am luat mereu pentru ele haine de firmă, adidași de firmă, trotinetă electrică. Eu sunt jurist de profesie și în ultima vreme lucram la firma de mâncare", a fost declaraţia făcută de Nicuşor Faur în faţa instanţei.

Bărbatul nu îşi recunoaşte fapta, motiv pentru care poliţiştii nu pot face reconstituirea. Anchetatorii au cerut expertiză psihiatrică pentru a putea stabili cu certitudine dacă acesta a avut sau nu discernământ în momentul crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini cu ucigaşul educatoarei din Bucureşti, la 6 km de locul faptei. Criminalul dă vina pe victimă: "Un drac cu chip de înger. Mă batea"