Antena Meniu Search
x

Fotograful împuşcat de 6 ori în Bistriţa a fost operat abia după 17 ore, deşi avea trei gloanţe în corp

"Este inadmisibil să plimbi un pacient între două spitale cu trei plăgi împuşcate în el." Este reacţia ministrului Sănătăţii.

Vezi și

"Este inadmisibil să plimbi un pacient între două spitale cu trei plăgi împuşcate în el." Este reacţia ministrului Sănătăţii după ce a aflat că un tânăr a fost plimbat 250 de kilometri. A aşteptat 17 ore să îi fie scoase cele trei gloanţe, deşi era în stare gravă. Sunt anchete în cele două spitale care au pasat pacientul între ele. Anchetă fac şi procurorii, în satul din Bistriţa unde s-au tras focuri de armă şi unde ar fi avut loc o reglare de conturi în stil mafiot.

În casa de la marginea unui sat de lângâ Bistriţa se mai văd încă urmele atacului. E locul unde tânărul fotograf a fost la un pas să fie executat în stil mafiot. 

A fost împuşcat de şase ori. Mai întâi în spate, apoi în piept, când s-a întors să-şi înfrunte agresorul. Cei doi se întorceau din Ungaria şi urmau să treacă graniţa spre Republica Moldova. În Bistriţa aveau întâlnire cu o altă persoană. 

Pentru victimă au urmat ore de chin în care a fost plimbat între spitale cu trei gloanţe rămase în trup.  La Bistriţa nu a fost operat imediat. Medicii s-au temut de o complicaţie vasculară şi l-au trimis la Cluj Napoca. Acolo, însă, chirurgii au infirmat suspiciunea şi au considerat că poate fi tratat la Bistriţa. Abia seara a fost operat, după 17 ore! 

Procurorii din Bistriţa l-au reţinut între timp pe atacator. Are 40 de ani, este din Republica Moldova şi ar fi încercat să pună din nou mâna pe armă şi când l-au prins poliţiştii, în Maramureş. Este cercetat acum pentru mai multe infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Fotograful împuşcat de 6 ori în Bistriţa a fost operat abia după 17 ore, deşi avea trei gloanţe în corp