Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini de groază pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Un șofer și-a făcut duba praf, după ce a izbit un TIR, apoi s-a înfipt în parapetul median

Imagini de coșmar, în această dimineață, pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Miercurea Sibiului, după ce duba condusă de un tânăr de 20 de ani, din județul Ilfov, a izbit un TIR, apoi s-a înfipt în parapetul median. Din fericire, însă, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 11:25

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că accidentul s-a produs pe sensul către Deva. "Pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localității Miercurea Sibiului, județul Sibiu, pe sensul către Deva s-a produs un eveniment rutier fără victime, în urma căruia o autoutilitară a rămas imobilizată pe banda a doua a sensului de mers. În zonă se circulă pe prima bandă, dirijat de polițiști", se arată în comunicatul polițiștilor.

Accidentul s-a produs din cauza neatenției la volan

Potrivit IPJ Sibiu, "accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere. Șoferul unei autoutilitare conduse pe banda 2, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din jud. Ilfov, acroșează un ansamblu rutier condus pe banda 1, trage brusc de volan și intră în coliziune cu glisiera mediană".

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar în jurul orei 9.00, în zonă se circula normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini de groază pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Un șofer și-a făcut duba praf, după ce a izbit un TIR, apoi s-a înfipt în parapetul median