Antena Meniu Search
x

IMAGINI DE GROAZĂ pe o şosea din România: organe şi intestine împrăştiate pe asfalt şi pe maşinile şoferilor - VIDEO

O maşină care transporta în condiţii improprii intestine şi organe de pui a rămas fără 'marfă' după ce şoferul a circulat cu viteză şi nu a asigurat încărcătura. Astfel, intestinele de pui au ajuns pe maşinile celorlalţi şoferi, dar şi pe şosea, fiind împrăştiate pe sute de metri.

O maşină care transporta în condiţii improprii intestine şi organe de pui a rămas fără 'marfă' după ce şoferul a circulat cu viteză şi nu a asigurat încărcătura.

Astfel, intestinele de pui au ajuns pe maşinile celorlalţi şoferi, dar şi pe şosea, fiind împrăştiate pe sute de metri.

Imaginile de groază au fost surprinse, astăzi, de un şofer care s-a trezit cu intestinele de pui împrăştiate pe parbriz, în comuna Traian din judeţul Bacău.

Pe acelaşi subiect

"Îmi pare rău că fac comuna de râs, dar aşa ceva se întâmplă în România în anul 2017. Aşa ceva nu se poate! Trebuie să vadă o ţară întreagă cum trăim într-un miros groaznic", a declarat bărbatul.

Pe imagini se poate observa cum şoferul maşinii realizează că intestinele s-au împrăştiat pe şosea şi opreşte pentru a încărca 'marfa' cu o... lopată. Oamenii care locuiesc în zonă se plâng că astfel de transporturi se fac destul de des, iar mirosul este de nesuportat.

Mai mult, oamenii s-au plâns că intestinele rămase pe şosea sunt adevărate bombe biologice, iar copiii lor se pot îmbolnăvi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » IMAGINI DE GROAZĂ pe o şosea din România: organe şi intestine împrăştiate pe asfalt şi pe maşinile şoferilor - VIDEO